Rázni kell

és nem keverni...
Nálatok is így készül a habos forró csoki?
Hozzávalók:
- bögre
- COOLCoffeeBAR forrócsoki
- 1,2 dl tej felgőzölve
- tejszínhab (tetszés szerinti mennyiségben)
- csipet fahéj
- Desing csoki vagy karamell öntet
Elkészítési javallat:
A forrócsoki port beleszórjuk a bögrébe. A tejet felgőzöljük vagy tetszés szerint felforrósítjuk. Nyugodtan lehet használni laktózmentes tejet vagy kókusztejet. Ezt ráöntjük a bögre forrócsoki porra. Alaposan elkeverjük. Majd mehet rá a tejszínhab, utána a Desing karamell vagy csoki öntet (ízlés szerint) és végül a fahéj.
Íme egy videó, hogyan kell szakszerűen elkészíteni rázva és nem keverve. Kolléganőnk volt segítségünkre a rázásban: