Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rázni kell

Rázni kell

Rázni kell

és nem keverni...

Nálatok is így készül a habos forró csoki?

Hozzávalók:

  • bögre
  • COOLCoffeeBAR forrócsoki
  • 1,2 dl tej felgőzölve
  • tejszínhab (tetszés szerinti mennyiségben)
  • csipet fahéj
  • Desing csoki vagy karamell öntet

Elkészítési javallat:

A forrócsoki port beleszórjuk a bögrébe. A tejet felgőzöljük vagy tetszés szerint felforrósítjuk. Nyugodtan lehet használni laktózmentes tejet vagy kókusztejet. Ezt ráöntjük a bögre forrócsoki porra. Alaposan elkeverjük. Majd mehet rá a tejszínhab, utána a Desing karamell vagy csoki öntet (ízlés szerint) és végül a fahéj.

Íme egy videó, hogyan kell szakszerűen elkészíteni rázva és nem keverve. Kolléganőnk volt segítségünkre a rázásban: