A megosztó kávé
Sokak szemében egy XX. századi vadnyugati hős, mégtöbbek szemében hidegvérű gyilkos. Valójában mindkettő, kiegészítve azzal, hogy volt pillanat, amikor a világ leggazdagabb embere volt, miközben uralta a kokainpiac majdnem 100%-át.
Ez a megosztó személyiség inspirálta a COOLCoffeeBAR márkát arra, hogy egy erős, koffeingazdag, eszpresszó kávékeveréket készítsen Esco BAR néven. Az alapanyagok kiválasztásánál fontos szerepet játszott, hogy egy különleges ízű, különleges karakterű kávé legyen olyan igazi egyéniség, akárcsak névadója. Így került az Esco Bar szemes kávékeverékbe 30% robusta, amely az erősséget, és a füstös keserűséget adja, és ezt a keménységet oldja 70% arabica, amely felemeli ebből a sötét élményvilágból.
Meglepő, de a Vietnam, Guatemala, Kenya, Brazília, Kolumbia és India ültetvényeiről származó kávészemek olasz típusú, egyenletes zamatú eszpresszó kávét eredményez.
Escobar és a finom kávé kapcsolatáról még annyit, hogy a csempészett kokain sokszor került frissen pörkölt kávéágyba, ezzel kijátszva a drogkereső kutyák szimatát... :-)
Ha még nem próbáltad, ezek után meg kell tenned: