Melting Snow

azaz "olvadó hó" receptje következik.
Ki más, mint az Illy Baristája fogja nekünk bemutatni.
Gyönyörű, hófödte tájra ébredtünk így hétfő reggel. Gyönyörű! Most senki se gondoljon a közlekedésre, hanem csupán arra, hogy a fehér hópihék megszentelték a decembert és fétyolként belepték a tájat. Nagy örömünkre! Lehet menni szánkózni a gyerekekkel, csúszkálni az autókkal... :-)
De kanyarodjunk (csússzunk) vissza a kávénkhoz egy cseppet. Az Illy jóvoltából videón láthatjuk, hogyan kell szakszerűen az "olvadó hó", Melting Snow nevű kávéitalt elkészíteni.
Nem kell hozzá sok, csak finom espresso alap, tej és:
Próbáljátok meg Ti is az Illy finomságaival, de aki kísérletező kedvében van, az nyugodtan készítheti az eszpresszót a másik kedvenc presszókávéjával.