Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kókuszos jegeskávé recept

Kókuszos jegeskávé recept

Ebben a rekkenő hőségben az egyik legfinomabb ital a hideg, fagyis, kókuszos, kávés hűsítő. Vigyázat! Brutál adag kókuszt használunk!

Ha kávékoktél, akkor a legtöbb embernek az ír kávé jut eszébe, amibe whiskey és tejszín kerül. De számos más itallal is feldobhatjuk még a kávénkat.

A kókuszimádók mindent, amit csak lehet kókusszal vagy kókusztejjel (is) ízesítek: a kávé-kókusz ízpárosítás kiváló, sütemények önteteként is lehet használni. Ha pedig jegeskávéról van szó, akkor egyértelmű, hogy tej vagy tejszín helyett kókusztej lesz a nyerő.

Kókusztej a kávéba

Tehát egy finom kókuszos jegeskávé receptje következzék. Hozzávalók (12 pohárhoz):

  • 1 adag espresso kávé
  • 2 gombóc kókusz fagyi
  • 2 cl kókuszlikőr
  • kókusztej
  • tejszínhab

Kókuszfagyi kell a jó kókuszos jegeskávéba

Elkészítés:

Egy szép nagy pohárba helyezd bele a 2 gombóc fagyit. Önts rá kókuszlikőrt, a kávét, majd annyi kókusztejet, hogy legyen tele a pohár. A tetejére nyomj egy nagy adag tejszínhabot.

Mennyei kókuszos-kávés ízorgia!!!

A kihagyhatatlan kókuszlikőr