Kókuszos jegeskávé recept

Ebben a rekkenő hőségben az egyik legfinomabb ital a hideg, fagyis, kókuszos, kávés hűsítő. Vigyázat! Brutál adag kókuszt használunk!
Ha kávékoktél, akkor a legtöbb embernek az ír kávé jut eszébe, amibe whiskey és tejszín kerül. De számos más itallal is feldobhatjuk még a kávénkat.
A kókuszimádók mindent, amit csak lehet kókusszal vagy kókusztejjel (is) ízesítek: a kávé-kókusz ízpárosítás kiváló, sütemények önteteként is lehet használni. Ha pedig jegeskávéról van szó, akkor egyértelmű, hogy tej vagy tejszín helyett kókusztej lesz a nyerő.
Tehát egy finom kókuszos jegeskávé receptje következzék. Hozzávalók (12 pohárhoz):
- 1 adag espresso kávé
- 2 gombóc kókusz fagyi
- 2 cl kókuszlikőr
- kókusztej
- tejszínhab
Elkészítés:
Egy szép nagy pohárba helyezd bele a 2 gombóc fagyit. Önts rá kókuszlikőrt, a kávét, majd annyi kókusztejet, hogy legyen tele a pohár. A tetejére nyomj egy nagy adag tejszínhabot.
Mennyei kókuszos-kávés ízorgia!!!