Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Forró csokoládé málnás fehér csokoládéból

Forró csokoládé málnás fehér csokoládéból

Ha éppen nem a kávé keserű ízét szomjazzuk, akkor jól jöhet egy kis érzéki forró csokoládé...

Érdemes kipróbálni a most következő italrecepteket. Mindegyikük szirup/öntet hozzáadásával készül és ínycsiklandozóan finom!

Forrócsoki csokiöntettes tejszínhabbal

A receptek variálhatóak, szabadon cserélhetők egyes összetevők aszerint, hogy melyik van éppen kéznél, vagy melyik beszerezhető könnyebben...

Lássuk a medvét!

Málna

Hozzávalók:

  • Egy kevés málnaszirup (helyettesíthetjük öntettel)
  • Kétszer annyi fehércsokoládé szósz (itt is variálhatunk öntettel vagy a forrócsokival)
  • 2,6 dl tej
  • Tejszín a díszítéshez
  • Eperszósz a díszítéshez (itt is mehet öntet)

Desing forrócsoki

Elkészítés:

1. lépés - A szirup és a csokoládészósz hozzáadása

Keverjük össze a szirupot és a szószt (öntetet) a csésze alján.

Tejhab készítése

2. lépés - A tej habosítása

Készítsük el a tejhabot (itt találsz hozzá útmutatót).

Tejhabos málnás forrócsoki

3. lépés - Díszítés

Öntsünk a csokoládéital tetejére egy nagy adag tejszínt és eperszószt.