Forró csokoládé málnás fehér csokoládéból

Ha éppen nem a kávé keserű ízét szomjazzuk, akkor jól jöhet egy kis érzéki forró csokoládé...
Érdemes kipróbálni a most következő italrecepteket. Mindegyikük szirup/öntet hozzáadásával készül és ínycsiklandozóan finom!
A receptek variálhatóak, szabadon cserélhetők egyes összetevők aszerint, hogy melyik van éppen kéznél, vagy melyik beszerezhető könnyebben...
Lássuk a medvét!
Hozzávalók:
- Egy kevés málnaszirup (helyettesíthetjük öntettel)
- Kétszer annyi fehércsokoládé szósz (itt is variálhatunk öntettel vagy a forrócsokival)
- 2,6 dl tej
- Tejszín a díszítéshez
- Eperszósz a díszítéshez (itt is mehet öntet)
Elkészítés:
1. lépés - A szirup és a csokoládészósz hozzáadása
Keverjük össze a szirupot és a szószt (öntetet) a csésze alján.
2. lépés - A tej habosítása
Készítsük el a tejhabot (itt találsz hozzá útmutatót).
3. lépés - Díszítés
Öntsünk a csokoládéital tetejére egy nagy adag tejszínt és eperszószt.