Angol diós-karamellás latte

Édes élvezet - ha éppen nem a szokásos kávénkat fogyasztjuk el, akkor érdemes kipróbálni a következő receptet.
Az olasz eszpresszó és az angol karamell tökéletes harmóniája egyesül ebben az italban.
Hozzávalók:
- Egy kevés angol karamellszirup, amit mi jelen esetben karamell öntettel helyettesítettünk
- Egy adag presszókávé
- 2,8 dl tej
- Ha karamell öntettel dolgozunk, akkor darált dióbél
Elkészítési javallat:
- lépés - Öntsünk egy kevés szirupot/karamell öntetet a bögre aljára.
- lépés - Főzzük le az eszpresszó kávét és öntsük a szirupra/öntetre. Jól keverjük össze.
- lépés - Habosítsuk fel a tejet. Ha készen van a tejhab, akkor öntsük a kávéra.
- lépés - Kóstoljuk meg, hogy elég szirup/öntet van-e az italban.
- lépés - Ha öntettel dolgoztunk akkor egy teáskanál darált diót szórjuk az italba és keverjük el.
Az eredmény, egy igazi édes élvezet!