Különleges kávépörkölés

Ami szinte már művészet...
Gyönyörű ez a pár másodperces videó, ahol az üstben pörkölődnek a kávébabok, ontva magukból a csábítóan finom friss kávé édeskés illatát...
Nos, a COOL Coffee pörkölőüzemében nem így készülnek a "sültek". Az olasz manufaktúra különleges pörkölőgépeinek kapacitása mindössze 3 kg nyers kávé! Így egyszerre egy gépen csupán 3 kilónyi szemes kávé pörkölődik az egyedi, különleges receptúra segítségével. Eme pörkölési receptúra nem titkos ismérve a nyers kávé mennyisége. A többi:
- a felfűtési idő
- a maximális felfűtés hőmérséklete
- a maximális hőmérsékleten tartás
- a hűtés ideje
- a pihentetés ideje
mind titkosak! De, ha megkéritek a pörkölőmestert, hogy áruljon el még néhány érdekes, de nem titkos infót a pörkölésről, akkor szívesen elmesél nektek egy-két izgalmas dolgot. Például, hogy honnan származik a nyers kávé, hogyan történik az egyes blendek keverése, és hogy mitől is lesz igazán finom egy-egy zamatos kávéital...