Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Különleges kávépörkölés

Különleges kávépörkölés

Ami szinte már művészet...

Gyönyörű ez a pár másodperces videó, ahol az üstben pörkölődnek a kávébabok, ontva magukból a csábítóan finom friss kávé édeskés illatát...

Nos, a COOL Coffee pörkölőüzemében nem így készülnek a "sültek". Az olasz manufaktúra különleges pörkölőgépeinek kapacitása mindössze 3 kg nyers kávé! Így egyszerre egy gépen csupán 3 kilónyi szemes kávé pörkölődik az egyedi, különleges receptúra segítségével. Eme pörkölési receptúra nem titkos ismérve a nyers kávé mennyisége. A többi:

  • a felfűtési idő
  • a maximális felfűtés hőmérséklete
  • a maximális hőmérsékleten tartás
  • a hűtés ideje
  • a pihentetés ideje

mind titkosak! De, ha megkéritek a pörkölőmestert, hogy áruljon el még néhány érdekes, de nem titkos infót a pörkölésről, akkor szívesen elmesél nektek egy-két izgalmas dolgot. Például, hogy honnan származik a nyers kávé, hogyan történik az egyes blendek keverése, és hogy mitől is lesz igazán finom egy-egy zamatos kávéital...