A legjobb desszert a kávé

Igen! Megmutatjuk hogyan.
Sokan fogyasztják el a kávét étkezés után, desszert előtt, vagy desszert után, de önmagában desszertként kevesen. Pedig remek pillanatokat élhetünk át egy finom illatos és persze édes kávékölteménnyel. Íme néhány ötlet:
Habos fahéjas karamellás Latte
Semmi extra! Vagy egy kicsit mégis... :-) Készíts egy csészényi presszókávét, majd ugyanennyi tejjel vagy tejhabbal öntsd fel. Édesítsd kedvedre, majd tegyél a tetejére tejszínhabot, picit szórd meg fahéjjal és csíkozz rá karamell öntetet. Íme:
Ugyanez elkészíthető csokoládé, eper vagy akár erdei gyümölcsös öntettel is!
Hajrá!
És még egy kis kedvcsináló... :-)
Kapcsolódó termékek
dbKosárba
dbKosárba
dbKosárba