Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A legjobb desszert a kávé

A legjobb desszert a kávé

Igen! Megmutatjuk hogyan.

Habos fahéjas karamellás latte

Sokan fogyasztják el a kávét étkezés után, desszert előtt, vagy desszert után, de önmagában desszertként kevesen. Pedig remek pillanatokat élhetünk át egy finom illatos és persze édes kávékölteménnyel. Íme néhány ötlet:

Habos fahéjas karamellás Latte

Semmi extra! Vagy egy kicsit mégis... :-) Készíts egy csészényi presszókávét, majd ugyanennyi tejjel vagy tejhabbal öntsd fel. Édesítsd kedvedre, majd tegyél a tetejére tejszínhabot, picit szórd meg fahéjjal és csíkozz rá karamell öntetet. Íme:

Ugyanez elkészíthető csokoládé, eper vagy akár erdei gyümölcsös öntettel is!

Hajrá!

És még egy kis kedvcsináló... :-)

Csokireszelékes kávés finomság Desszert kávé desszerttel

Kávé fagyival Édes finomság a kávé mellé